Gevulde Pepers

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Gevulde Pepers   Bereidingwijze

Was de pepers, snij de in de lengte door en verwijder de zaadjes. Was de champignons en peterselie en hak ze samen met de sjalot en knoflook zeer fijn. Meng vervolgens door het gehakt, samen met het ei en kruid met peper en zout. Vul met deze gehaktmengeling de halve chilipepers en laat ze 20 minuten braden in een voorverwarmde oven van 180°. Kan zowel warm als koud geserveerd worden.

Boodschappenlijstje
  • 8 Chilipepers (niet Pikante)
  • 300 Gr Kalfsgehakt
  • 200 Gr Champignons
  • Bosje Verse Peterselie
  • Ei
  • 2 Teentjes Knoflook
  • Sjalotje
  • Zwarte Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...