Champignons Met Salsa Verde
Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeLekker spaans bijgerecht, heerlijk bij de tapas. Bereidingstijd: 15 minuten 1.Bestrijk de champignons met een mengsel van olijfolie, knoflook, chilipoeder en citroensap. Laat dit even intrekken. 2.Maak intussen de salsa verde. Pureer hiervoor alle ingrediënten (groene kruiden, mosterd, 2 teentjes knoflook, citroensap) grof behalve de olijfolie. Klop de olie er in gedeelten door. 3.Verwarm een grillpan of een ovengrill. Rooster de champignons circa 4 minuten. 4.Serveer ze met de salsa verde erop.
- 500 Gr (reuze) Champignons
- 4 El Olijfolie
- 1 Knoflookteentje, Uitgeperst
- Halve Tl Chilipoeder , Of Gebruik Paprikapoeder
- 1 El Citroensap
- 50 Gr Peterselie , Mengen Met Andere Verse Kruiden Als Munt, Basilicum
- 1 Tl Mosterd
- 2 Knoflookteentjes, Uitgeperst
- 1 El Citroensap , Of Wijnazijn
- 100 Ml Olijfolie