Gegrilde Paprikasalade
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de grill voor (of oven op 250°C, heteluchtoven 225°C). Was de paprika's en plaats ze op een rooster boven in de oven en grill ze, onder af en toe draaien, tot ze zwartgeblakerd zijn. Haal de paprika's uit de oven en was de verbrande schil eraf onder koud stromend water. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Roer de wijnazijn, olie, zout en peper naar smaak tot een dressing en schenk deze over de paprika's. Laat de salade enkele uren marineren. Bereiding Maak de tomaten schoon en snijd ze in plakken. Pel de ui en snijd deze in ringen. Meng vlak voor het serveren de tomaat en ui door de paprikasalade. Serveer de salade met (volkoren)brood.
- 4 Paprika's (van Verschillende Kleuren)
- 1 Tl Wijnazijn
- 1 El Becel Dieet Olie
- Eventueel Zout, Peper
- 3 Tomaten
- 1 Ui