Aubergine Met Kaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMaak de aubergines schoon en snijd er in de lengte 16 dunne plakken van. Leg op 8 plakken een plak kaas en snijd die bij. Verdeel de knoflook over de kaas. Dek de plakken af met de andere plakken aubergine. Klop de eieren los in een diep bord. Strooi de bloem op een plat bord en meng er wat zout en peper door. Wentel de auberginepakketjes eerst door het ei, dan door de bloem. Verhit een bodempje olie in een koekenpan en bak de pakketjes op matig vuur aan beide kanten goudbruin, ca. 2 minuten per kant. Halveer de auberginepakketjes eventueel en serveer de hapjes warm. Strooi er wat zeezout over.
- 2 Kleine Aubergines
- 8 Plakjes Jong Belegen Kaas
- 3 Knoflookteentjes, Fijngehakt
- 2 Eieren
- 75 Gram Bloem
- Zout En (versgemalen) Peper
- Olijfolie
- Zeezout