ReceptenGegratineerde Griekse Gehaktballetjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Maak kleine balletjes van het gehakt en bak ze krokant in een pan. Stoof de paprika's in kleine blokjes in wat olijfolie. Doe er de tomatenblokjes en -puree bij en laat even stoven. 2. Leg de gehaktballetjes in een beboterde ovenschotel. Kruimel er de fetakaas over en schep daarover de groentesaus. 3. Snij de mozzarella in plakjes en werk de ovenschotel ermee af. Gaar 20 à 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C. Serveer met Griekse pasta en een frisse groene salade.
- 700 Gram Lamsgehakt
- 1 Blok Feta
- 1 Gele, 1 Groene En 1 Rode Paprika
- 1 Blik Tomatenblokjes
- 1 Blikj Tomatenpuree
- `1 Bol Mozzarella
- Griekse Pasta