Gegrilde Gemengde Groenten
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnij de aubergine in 3 mm dikke schijven, en de courgettes in dwarse schijven, ook zo'n 3 mm dik. Hak de rozemarijnblaadjes fijn en snij de knoflook in plakjes. Halveer de tomaten en snijd de paprika in 2 cm dikke reepjes. Giet de olie over de groenten. Laat de houtskool flink rood gloeien en gril de groenten beetje bij beetje, aan beide zijden. Schep ze regelmatig om zodat ze niet verbranden. Schik de groenten op een schotel en kruid het geheel met zout, rozemarijn en plakjes knoflook. Laat de smaken ongeveer een half uur intrekken. Dien dit gerecht op met ciabatta of focaccia.
- 3 El Bertolli Extra Vergine Olijfolie
- Zout En Versgemalen Peper
- 1 Aubergine
- 2 Courgettes
- Rozemarijn
- 1 Knoflookteentje
- 2 Tomaten
- 1 Gele Paprika