Paprika Saus Met Kalkoen Voor Pasta
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeSnijdt de paprika's in dobbelsteentjes, doe dit ook voor de kalkoenfilet, fruit de paprika aan in olijfolie, voeg de room en de paprikapoeder toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Fruit ondertussen de blokjes kalkoenfilet aan tot ze juist gaar zijn. Voeg ¼ blokje kippenbouillon bij de saus en bindt ze met een beetje roux. Als laatste de blokjes kalkoenfilet en een draai van de pepermolen.
- 1/2 Rode Paprika
- 1/2 Gele Paprika
- 1/2 Groene Paprika
- 100 Gram Kalkoenfilet
- 25 Cl Room
- Roux (bindmiddel)
- 1/4 Blokje Kippenboullion
- Olijfolie
- Halve Eetlepel Paprikapoeder
- Verse Peper