Groenten Uit De Oven Met Knoflook En Tijm
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Pel de ui en snijd deze in grove stukken. Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukken. Maak de wortel schoon en snijd deze in plakjes. Maak de courgette schoon, snijd deze in de lengte doormidden en vervolgens in plakken van ca. 2 cm dik. Maak de bleekselderij schoon en snijd deze in stukken van ca. 1 cm dik. Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel Becel Dieet Olie. Meng de rest van de Becel Dieet Olie door de groenten en schep deze in de ovenschaal. Bestrooi de groenten met zout, peper en tijm. Pel de knoflook en pers deze erboven uit. Rooster de groenten ongeveer 35 minuten in de oven.
- Rode Ui
- Paprika, Geel
- Paprika, Rood
- Winterwortel
- Kleine Courgette
- 2 Bleekselderij Stengels
- 2 El Becel Dieet Olie
- Eventueel Zout, Peper
- 1 Tl Gedroogde Tijm
- 2 Knoflookteentjes