Risotto Milanese

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Rijst

Risotto Milanese Bereidingwijze

Fruit de ui in een royale klont roomboter. Voeg de rijst toe en bak even mee tot de korrels mooi glanzen. Blus af met de wijn en laat inkoken. Dan steeds een scheutje bouillon toevoegen, tot deze is opgenomen door de rijst. Hiermee doorgaan tot de risotto gaar is. Tussendoor de saffraan toevoegen. Op laatste moment nog een klont boter, versgeraspte parm. kaas en peper erdoor roeren. Eet smakelijk!!

Boodschappenlijstje
  • 1 Kopje Risottorijst
  • 1 Klein Sjalotje
  • 1/2 Glas Droge Witte Wijn
  • 3-4 Dl Sterke Kippenbouliion
  • Saffraan
  • Roomboter
  • Parmezaanse Kaas
  • Peper
Probeer ook eens...