Atlantische Zalm Met Pasta En Ragout Van Broccoli

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Pasta

Atlantische Zalm Met Pasta En Ragout Van Broccoli Bereidingwijze

1. Kruid de zalmfilets met peper en zout. Gaar ze 12 à 15 minuten in de oven op 200°C. 2. Pel de tomaten, ontpit ze en snij het vruchtvlees in blokjes. Kook de broccoliroosjes gaar in gezouten water. 3. Stoof de tomatenblokjes in olijfolie, voeg de broccoliroosjes toe en laat stoven tot ragout. Meng met de room en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. 4. Kook de pasta gaar in gezouten water met een scheutje olijfolie en laat uitlekken. 5. Verdeel de pasta over de borden, schep de ragout erover, leg de zalm erop en versier met groene kruiden (dille, basilicum…).

Boodschappenlijstje
  • 800 Gram Atlantische Zalmfilets
  • 2 Roosjes Broccoli
  • 4 Tomaten
  • 2 Dl Room
  • Pasta (tagliatelle, Fettucini Of Spaghetti)
  • Nootmuskaat
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...