Bruchetta Met Aardbeien En Basilicum In Balsamicostroop
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze20 minuten Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de rode wijn samen met de balsamicoazijn in een pannetje langzaam aan de kook. Laat de saus rustig inkoken tot een niet te dikke stroop. Proef en voeg eventueel nog wat bruine suiker toe. Schep vervolgens de aardbeien door de stroop en laat ze marineren. Snijd de ciabatta in schuine sneetjes en besmeer ze met margarine. Bak ze in 4 minuten krokant in de oven. Beleg de sneetjes ciabatta met de aardbeien en strooi er wat gehakte basilicum over.
- Ciabatta
- Bertolli Voor Op Brood
- 350 Gr Aardbeien
- 150 Ml Rode Wijn (bijvoorbeeld Chianti)
- 100 Ml Bertolli Aceto Balsamico Di Modena
- 1 El Bruine Suiker (eventueel)
- Gehakte Basilicum