Perline Pasta Met Tomatensaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Pasta

Perline Pasta Met Tomatensaus Bereidingwijze

Een heerlijk gerecht, waarin je de eenvoud van de pasta combineert met een voortreffelijke saus. Smelt de ansjovisfilet in een beetje olijfolie in een hapjespan. Snijd de sjalot en de knoflook en voeg deze toe in de pan. Doe hier ook de spekjes bij en laat het even staan tot de spekjes gaar zijn. De tomaat kan er ook doorheen, verwijder alleen eerst even het binnenste van de tomaat. Het potje tomatensaus kan er doorheen, alsmede wat fijngehakte peterselie. Laat de saus even pruttelen. Kook de pasta in de kippenbouillon en een ruime hoeveelheid water. Een minuut of 5 is voldoende. Serveer de saus over de pasta. Eventueel nog wat 'versieren' met peterselie en natuurlijk lekker veel pecorino.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Perline Pasta (gevuld Met Ham)
  • 2 Kippenbouillon Blokjes
  • 1 Potje Heinz Zongedroogde Tomatensaus
  • 1 Tomaat
  • 2 Knoflookteentjes
  • 1 Sjalotje
  • Spekjes
  • 1 Anjovisfilet
  • Peterselie
  • Pecorino
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...