Broodrolletjes Met Tonijn - 20 Stuks
Aantal personen: 20 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
Bereidingwijze20min bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. bereidenMeng de tomaatjes, ui, kappertjes en tijm door de tonijn en voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de korstjes van het brood en rol de sneetjes met een deegroller iets dunner. Schep er aan een korte kant een streep van het tonijnmengsel op en rol de sneetjes stevig op. Plak de rand vast met een beetje olie. Halveer de rolletjes, bestrijk ze rondom met olijfolie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de broodrolletjes in de oven in ca. 10-15 minuten knapperig bruin.
- 2 Gedroogde Tomaatjes Op Olie, Fijngehakt
- Halve Rode Ui, Gesnipperd
- 1 Volle Eetlepel Kappertjes
- 1 Theelepel Tijm
- 1 Blikje Tonijn, Uitgelekt
- 10 Sneetjes Wit Vloerbrood
- 75 Ml Olijfolie