Brood Met Olijven En Zongedroogde Tomaten

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Brood Met Olijven En Zongedroogde Tomaten Bereidingwijze

45 minuten Breng de melk aan de kook en smelt er de Solo in. Snipper de tomaten en de olijven grof. Meng de bloem met de gist. Voeg de bloem bij de melk en kneed tot een glad deeg. Kneed er de olijven, de tomaten en de hamblokjes door. Schik op een bakplaat en laat 40 minuten afgedekt rijzen. Kneed het deeg nog 10 minuten goed door en schik in een bakvorm. Laat 40 tot 45 minuten garen in een op 200° voorverwarmde oven.

Boodschappenlijstje
  • 1 Kopje Melk
  • 100 Gr Solo
  • 200 Gr Bloem
  • 1 Zakje Droge Gist
  • Zout En Peper
  • Tijm
  • 100 Gr Groene Ontpitte Olijven
  • 50 Gr Zongedroogde Tomaatjes
  • 100 Gr Gekookte En In Blokjes Gesneden Ham
Probeer ook eens...