Tagliatelle Met Spinazie

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta

Tagliatelle Met Spinazie Bereidingwijze

Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas. Dit is een vegetarisch gerecht dat heel geschikt is voor kinderen. Bereidingstijd: 15 minuten 1.Breng een grote pan gezouten water aan de kook en kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2.Zet ondertussen een koekepan of wok op het vuur en doe daar een scheutje olijfolie, een klontje boter, de knoflook en de nootmuskaat in. Doe er, wanneer de boter gesmolten is, de spinazie bij. Na vijf minuten is die geslonken en mooi donker van kleur. Een groot deel van het kookvocht is dan al verdampt en wat rest is een heerlijke, intens smakende spinazie. 3.Breng de groente op smaak met zout en peper en de de room en mascarpone plus een paar lepels kookvocht van de pasta bij. 4.Breng de saus tegen de kook aan en proef nog eens of er nog zout of peper bij moet. Roer er wat kaas doorheen voordat je het op tafel zet

Boodschappenlijstje
  • 450 Gr Tagliatelle
  • 400 Gr Spinazie
  • 2 Tl Boter
  • Zout En Versgemalen Peper
  • 2 Knoflookteentjes
  • Olijfolie
  • Half Bolletje Versgeraspte Nootmuskaat , Naar Smaak
  • 1.2 Dl Slagroom
  • 2 Handen Parmazaanse Kaas , Of Gebruik Geraspte Oude Goudse
  • 150 Gr Mascarpone
Probeer ook eens...