Varkensfilet In Pastasaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Pasta

Varkensfilet In Pastasaus Bereidingwijze

25min bereiden Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af, spoel af met koud water en laat de pasta uitlekken. Kruid het vlees aan beide zijden met zout en peper, verhit olie in de koekenpan en bak hierin het vlees lichtbruin. Voeg het sinaasappelsap en de takjes tijm en rozemarijn toe en laat het geheel op matig vuur 4 minuten sudderen. Voeg vervolgens de pastasaus toe en laat het geheel nog 5 minuten sudderen. Verhit olie in de wok of hapjespan en roerbak hierin de groenten. Voeg daarna de macaroni toe en verhit het geheel al omscheppend ca. 2 minuten. Serveer de macaroni met de saus en de varkensfilet.

Boodschappenlijstje
  • 350 Gram Macaroni Of Pipe Rigate
  • 4 Varkensfilets
  • Olijfolie
  • Takje Tijm
  • Takje Rozemarijn
  • 1 Pot Heinz Pasta Sauce Seasons Met Lente-ui & Zongedroogde Tomaten
  • 400 Gram Italiaanse Roerbakgroenten
Probeer ook eens...