Tagliatella Van Rundvlees
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeWrijf de steak in met zeezout en peper. Hak de kruiden fijn en doe ze met de Solo 3 minuten op matig vuur garen. Bak dan het vlees op hevig vuur gedurenden 6 minuten. Draai het regelmatig om op het kruidenbedje. Meng de salades met de basilicumblaadjes en de pijnappelpitten. Leg op elk bord een metalen ring en druk daarin voorzichtig het slamengsel. Verwijder de ringen. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en giet die over de sla. Snij de steak in fijne reepjes en drapeer de reepjes rond de sla. Werk af met de parmezaankrullen en druppel er balsamico over.
- 600 Gr Lendesteak
- Zeezout En Zwarte Peper
- 1 Takje Salie
- 3 El Solo
- 1 Takje Rozemarijn
- Bertolli Extra Vergine Olijfolie
- 1 Takje Tijm
- 50 Gr Geroosterde Pijnboompitten
- 200 Gr Notensla (roquette)
- 250 Gr Sla (gemengde Sla Van Het Seizoen)
- 4 Takjes Basilicum
- Azijn
- Zout En Peper
- Balsamico Azijn
- Sjalot (fijngesnipperd)
- 50 Gr Parmezaanse Kaas Krullen