Gazpacho Van Courgettes Met Boursin
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeSchil de ui en hak hem fijn. Snij de courgettes in dunne schijfjes. Warm de olijfolie op, laat de ui gedurende 5 minuten slinken en roer regelmatig. Snij de Boursin in stukjes en doe ze in de pan. Dompel de ingrediënten onder in water en laat ze gedurende één à twee minuten koken. Mix de soep met twee of drie ijsblokjes, tot ze goed romig is. Stop de soep vier uur in de koelkast of 30 minuten in de diepvries. Hak het bieslook fijn bij het serveren, verdeel de soep over de borden en strooi er het bieslook over.
- 1 Ui
- 2 Courgettes
- 40 Gr Kaas Van Het Type Boursin Met Knoflook, En Tuinkruiden
- 1 El Olijfolie
- 1 Bosje Bieslook
- Zout En Versgemalen Peper