Cannelloni Met Prei En Kip

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta

Cannelloni Met Prei En Kip Bereidingwijze

VOORBEREIDING 15 min BEREIDING 30 min Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in. Snipper de ui en snijd de prei in ringetjes. Bereid de bechamelsaus met de melk volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de kipfilet in stukjes en bak ze in een anti- aanbakpan zonder vet gaar. Voeg de ui en prei toe. Bak alles circa 10 min. Voeg de helft van de saus toe en laat alles even doorkoken. Breng op smaak met bieslook, zout en peper. Kook de cannelloni 3 min. In ruim water en spoel ze koud. Vul ze met de vulling (spuitzak), leg ze in de ovenschaal en schep er de rest van de vulling en saus over. Bestrooi met de kaas. Dek de schaal af met de folie. Laat de cannelloni in circa 35 minuten gaar worden. Verwijder de laatste 5 minuten de folie.

Boodschappenlijstje
  • 16 Rolletjes Cannelloni (grote Pastapijpjes)
  • Boter Om In Te Vetten
  • 300 Gram Prei
  • 1 Pakje Bechamelsaus (voor 1/2 L, Grand'Italia)
  • 5 Dl Melk
  • 300 Gram Kipfilet
  • Evt. 1 El Olie Of Boter
  • Gesnipperde Bieslook
  • Zout En Peper
  • Geraspte Kaas
Probeer ook eens...