Lasagne Met Courgette, Eieren En Mozzarella

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta

Lasagne Met Courgette, Eieren En Mozzarella Bereidingwijze

1 uur bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwarm de olie in een hapjespan, voeg de plakken courgette toe en stoof ze, met het deksel op de pan in ca. 8 minuten beetgaar. Meng in een pan de mix voor lasagnesaus met 500 ml water en de melk. Breng dit mengsel al roerend aan de kook en laat het 1 minuut koken. Schenk een laagje saus in een rechthoekige ovenschaal en leg daarop een laag lasagnebladeren. Verdeel hierover plakken courgette en plakken ei. Schenk er weer wat saus over. Strooi er ook wat van de kaas over. Herhaal de lagen en eindig met een ruime laag saus en de rest van de kaas. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten lichtbruin en gaar. Neem de schaal uit de oven en laat hem 10 minuten staan, alvorens hem aan te snijden.

Boodschappenlijstje
  • 2 Eetlepels Olie
  • 500 Gram Courgette, In Plakken
  • 1 Pakje Honig Mix Voor Lasagnesaus
  • 500 Ml Melk
  • 175 Gram Honig Lasagnebladen
  • 4 Hardgekookte Eieren, In Plakken
  • 150 Gram Geraspte Pizzakaas (mozzarella)
Probeer ook eens...