Roerbakrijst Op Zijn Italiaans

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta

Roerbakrijst Op Zijn Italiaans Bereidingwijze

Snijdt eerst champignons, lente ui en zongedroogde tomaatjes in hele kleine stukjes. Rooster ondertussen de pijnboompitten kort in een koekepan. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking, terwijl je in een wok of hapjespan de spinazie roerbakt en in een andere pan de champignons met de lente ui. Als de spinazie genoeg geslonken is en de champignons bruin zijn, voeg dan de champignons en lente ui toe aan de spinazie samen met de zongedroogde tomaatjes. Giet de rijst af en laat goed uitlekken. Doe de rijst in de hapjespan en roer het goed door de groenten heen. Voeg vervolgens de pesto toe en roer wederom alles goed door. Voeg op het laatst de pijnboompitten toe en laat nog even goed doorwarmen

Boodschappenlijstje
  • 2 Koppen Basmatirijst
  • 2 Handjes Pijnboompitten
  • 125 Gram Champignons
  • Halve Zak Verse Spinazie
  • 2 Lente Ui
  • 3 Theelepels Rode Pesto
  • 8 Zongedroogde Tomaatjes
Probeer ook eens...