Chili Pizza
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Klaartje Kruger » Type: Meer van het type: Pizza
BereidingwijzeMaak de pizzabodems volgens de aanwijzing op de verpakking. Neem 3 eetlepels van de uien en snij deze heel fijn. Neem 6 eetlepels van de geraspte kaas en vermeng dit met de fijngesneden ui. Verdeel dit mengsel over de randen van de pizzabodems. Vouw de randen terug zodat je de vulling in de randen opsluit, goed dichtdrukken, anders loopt het eruit tijdens het bakken. Het gehakt rul bakken. De paprika, ui en knoflook erbij doen en even meebakken. De tomatenstukjes met sap en het rode pepertje erbij doen en goed doorroeren. De kidneybonen en de mais erbij doen. Het bouillonblokje erboven verkruimelen en goed doorroeren. De tomatenpuree erbij doen en goed doorroeren tot het goed opgenomen is. Deksel op de pan doen en op zacht vuur even laten pruttelen. De saus over de pizzabodems verdelen tot aan de randen. Bestrooien met de geraspte kaas en wat vers gemalen peper. Afbakken in een voorverwarmde oven van 180C tot de kaas gesmolten is en de randen mooi bruin zijn.
- 2 Dozen Pizzamix (2 Pizza's)
- 400 Gram Gehakt
- 1 Blikje Tomatenstukjes Op Sap
- 1 Blikje Kidneybonen Afgespoeld En Uitgelekt
- 1 Blikje Mais Uitgelekt
- 1 Blikje Rood Pepertje Fijngehakt
- 2 Stuks Uien In Stukjes
- 1 Stuks Rode Paprika In Blokjes
- 1 Stuks Groene Paprika In Blokjes
- 1 Blikje Tomatenpuree
- 2 Tenen Knoflook Fijngehakt
- 1 Stuks Bouillonblokje
- 1 Zak Geraspte Belegen Kaas
- Peper