Andijvie Met Geitenkaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1 Maak de andijvie schoon: spoel de bladeren, droog ze en scheur ze in repen. Vermeng al kloppend de olie met het citroensap en de azijn. Doe er het gepelde en geplette knoflookteentje, de uitgelekte peperbessen en een snuifje zout bij. Vermeng de dressing met de andijvie en laat 10 minuten trekken. 2 Snij het geitenkaasje in plakken. Spoel en droog de kervel. 3 Verdeel de andijviesalade over de borden. Leg er de plakjes geitenkaas op. Werk af met een plukje kervel. Serveer met stokbrood als voorgerecht of als lunch (dan kunt u de hoeveelheid kaas eventueel verdubbelen).
- Krulandijvie
- Vers Geitenkaasje
- Handjevol Verse Kervelblaadjes
- 3 El Olijfolie
- 1 El Citroensap
- 1 El Witte Wijnazijn
- 1 Klein Teentje Knoflook
- 1 Tl Roze Peperbessen (ingemaakt)
- Zout