Citroen-Sinaasappeltaart
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Michiel Oosterveen » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 220°C (stand 7). Rol het deeg uit en prik er met een vork enkele gaatjes in. Plaats het deeg zonder het bakpapier in de taartvorm. Was de citroenen en de sinaasappel goed. Rasp de sinaasappelschil en de schil van 1 citroen in dunne sliertjes en pers daarna het fruit uit. Meng de eieren, de suiker, de gesmolten boter, het vruchtensap en de fi jngeraspte schil in een slakom. Giet dit mengsel op de taartbodem. Bak gedurende 18 minuten in het midden van de oven.
- 1 Pak Kruimeldeeg
- 2 Citroenen
- 1 Sinaasappel
- 4 Eieren
- 100 Gram Suiker
- 50 Gram Boter