Citroen-Sinaasappeltaart

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Michiel Oosterveen » Type: Meer van het type: Gebak

Citroen-Sinaasappeltaart Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 220C (stand 7). Rol het deeg uit en prik er met een vork enkele gaatjes in. Plaats het deeg zonder het bakpapier in de taartvorm. Was de citroenen en de sinaasappel goed. Rasp de sinaasappelschil en de schil van 1 citroen in dunne sliertjes en pers daarna het fruit uit. Meng de eieren, de suiker, de gesmolten boter, het vruchtensap en de fi jngeraspte schil in een slakom. Giet dit mengsel op de taartbodem. Bak gedurende 18 minuten in het midden van de oven.

Boodschappenlijstje
  • 1 Pak Kruimeldeeg
  • 2 Citroenen
  • 1 Sinaasappel
  • 4 Eieren
  • 100 Gram Suiker
  • 50 Gram Boter
Probeer ook eens...