Heldere Wildbouillon Met Omeletreepjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeSnijd het sjalotje en de wortel in heel kleine blokjes. Verwarm de bouillon op een laag vuur. Roerbak de groenten 2 minuten in een anti-aanbakpan met de vloeibare margarine, en schep ze daarna in de warme bouillon. Klop het ei los en meng er de melk en de peper door. Bak de omelet in de nog hete pan waar eerst de groenten in gebakken is, beweeg de omelet heen en weer zodat een mooie losse omelet ontstaat. Rol de omelet op en snijd er reepjes van, doe deze vlak voor het serveren in de soep. Garneer de wildbouillon met fijngeknipte kervel of peterselie.
- 8 Dl Wildbouillon
- 1 Sjalotje
- 2 Wortels
- 1 El Becel Voor Koken, Roerbakken Of Braden
- 1 Ei
- 3 El Halfvolle Melk
- Zeezout En Vergemalen Peper