Rode Bieten Soep
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeVOORBEREIDING 15 min BEREIDING 20 min Kook de bieten samen met uien, knoflook, venkel en aardappels totdat de aardappels gaar zijn. Haal de pan van het vuur af. Voeg dille, zout, peper, azijn en soyayofu toe. Pureer alles goed tot een volle soep. Dien de soep op gegarneerd met lente uitjes en komkommer schijfjes. Deze soep is koud ook lekker tijdens tropische dagen.
- 600 Gram Bieten, Gekookt En In Grote Blokken
- 2 Uien, Grof Gesneden
- 6 Knoflookteentjes, Fijngehakt
- 1.5 Venkel, Grof Gesneden
- 60 Gram Aardappels, Geschild En Grof Gesneden
- 750 Ml Water
- 2 Theelepels Dille
- 2 Theelepels Zout
- 1.5 Theelepel Cayennepeper
- 2 Theelepels Balsamico Azijn
- 150 Ml Soyayofu
- 1 Eetlepel Lente Uitjes, In Dunne Ringen
- Zeer Dunne Komkommer Schijfjes