Eitjes Uit De Oven
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1.Verwarm de oven voor op 175 ºC. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijdt het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de sjalotjes 1 minuut. Voeg de tomaten toe en bak ze 1 minuut mee. Schep de hamblokjes erbij en bak 1 minuut mee. 2.Verdeel het tomatenmengsel over de ovenschaaltjes en strooi de geraspte kaas er over. Breek boven elk schaaltje een ei en prik eventueel de dooier door met een vork. 3.Zet de schaaltjes in de oven en bak ze 10-15 minuten tot de eieren zijn gestold. Rooster intussen de sneetjes brood in de broodrooster lichtbruin. Snijd de boterhammen in repen. Strooi zout en peper naar smaak over de eitjes en serveer met de broodrepen.
- 2 Tomaten
- 1 El Olie
- 2 Sjalotjes, Gesnipperd
- 75 Gr Ham, In Kleine Blokjes
- 75 Gr Geraspte Kaas, Belegen
- 4 Eieren
- 4 Sneetjes Bruin Brood