Chocoladerol Met Mango

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Gebak

Chocoladerol Met Mango   Bereidingwijze

Klop de eieren met de suiker met een elektrische klopper of keukenrobot gedurende 20 minuten luchtig. Voeg voorzichtig de cacao en de bloem toe en meng voorzichtig om het luchtige karakter te behouden. Doe het mengsel in een bakblik van 30x20 cm bekleed met bakbapier en ingevet met gesmolten boter. Laat bakken in een voorverwarmde oven op 175° gedurende zo'n 20 minuten. Stort het deeg op een vochtige handdoek en rol het deeg onmiddelijk op in de handdoek, laat 15 min. rusten. Ontrol de handdoek/deeg en besmeer het deeg met de abricozenconfituur, verdeel de stijfgeklopte room er overheen en leg de stukjes mango er in één strook op. Rol het deeg terug voorzichtig op en bewaar het tot het serveren in de koelkast. Bestrooi de chocoladerol met bloemsuiker, werk af met chocoladeschilfers en serveer onmiddelijk.

Boodschappenlijstje
  • 5 Eieren
  • 100 Gr Suiker
  • 90 Gr Zelfrijzend Bloem
  • 2 El Cacaopoeder
  • Boter
  • Chocoladeschilfers
  • Voor De Vulling:
  • 2 El Abrikozenconfituur
  • Halve Mango (in Dunne Partjes Gesneden)
  • 2 Dl Volle Room, Stijfgeklopt Met 2 El Bloemsuiker
Probeer ook eens...