Gevulde Meloen - Ijs En Gember
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzePers het sap van de sinaasappel en de citroen. Meng met de honing en de rosé wijn en laat er de in stukjes gesneden gember in koken gedurende 10 minuten. Laat tot op kamertemperatuur afkoelen. Snij de meloen door en ontpit. Verdeel het vruchtvlees in bolletjes. Voeg ze bij de siroop en meng voorzichtig. Schik het vruchtvlees terug in de meloenen en schik er het ijs op. Versier met de munt.
- 300 Gr Vanille-ijs
- 3 Dl Rosé Wijn
- 2 Meloenen
- 1 Citroen
- 1 Sinaasappel
- 1 El Honing
- 4 Takjes Munt
- 30 Gr Versgepelde Gember