Cumberland Sauce

Aantal personen: 1 » Keuken: Anders » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Cumberland Sauce Bereidingwijze

De sinaasappel wassen, de helft met een dunschiller schillen en de schil in luciferdunne reepjes snijden. De sinaasappel uitpersen. De gesneden sinaasappelschil in de port bij matige hitte inkoken, 2 theelepels sinaasappelsap toevoegen. De aalbessengelei met de resterende ingrediënten opkoken, af laten koelen en door de saus mengen. De saus ça. 8 dagen afgedekt in de koelkast laten staan om te trekken. Serveren bij gegrilleerde schaaldieren.

Boodschappenlijstje
  • Middelgrote, Onbespoten Sinaasappel
  • 6 Eetlepels Droge Port
  • 250 Gram Aalbessengelei
  • 1 Theelepel Mosterdpoeder
  • 1 Mespuntje Geraspte Gember
  • Worcestershiresaus
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...