Cumberland Sauce
Aantal personen: 1 » Keuken: Anders » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDe sinaasappel wassen, de helft met een dunschiller schillen en de schil in luciferdunne reepjes snijden. De sinaasappel uitpersen. De gesneden sinaasappelschil in de port bij matige hitte inkoken, 2 theelepels sinaasappelsap toevoegen. De aalbessengelei met de resterende ingrediënten opkoken, af laten koelen en door de saus mengen. De saus ça. 8 dagen afgedekt in de koelkast laten staan om te trekken. Serveren bij gegrilleerde schaaldieren.
- Middelgrote, Onbespoten Sinaasappel
- 6 Eetlepels Droge Port
- 250 Gram Aalbessengelei
- 1 Theelepel Mosterdpoeder
- 1 Mespuntje Geraspte Gember
- Worcestershiresaus
- Zout En Versgemalen Peper