Goulashsoep
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Bartjan Melenberg » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeHak de uien fijn en bak ze vijftal minuten zachtjesin wat olijfolie totdat ze gelig van kleur zijn. snijd de rundervlees in kleine blokjes en voeg ze bij de uien en laat ze vijf minuten meestoven,voeg paprika,zout,peper,komijn,en marjolijn toe en roer goed om ,voeg bouillon toe,en een pakje hongaarse goulashsoep,champignons in plakjes er bij,schil de aardappels in blokjes en voeg het toe,voeg tomatenpuree er toe laat alles nog 30 min zachtjes koken
- 5 Uien Fijn Snijden,500 Gram Runderlappen In Blokjes,2 Rode Paprika,s In Blokjes,5 Aardappelen In Blokjes ,bakje Champignons In Plakjes,3 Teentjes Knoflook,2 Potjes Tomaten Puree Van 70 Grm,1 Afgestreken Theelepel Paprika Poeder,1/2 Theelepel Komijn,1 Afgestreken Theelepel Peper,1/2 Theelepel Marjolijn 1 Pakje Honig Hongaarse Goulashsoep