Roti Alubhari

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Annemarije van Zandbergen » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Roti Alubhari Bereidingwijze

Aardappels schoonboenen en in weinig water met zout gaarkoken. Afgieten, iets laten afkoelen en pellen. Aardappels met knoflook, peper, komijn en wat zout fijnstampen. Bakmeel met 300 ml. water tot soepel deeg kneden. Van deeg balletjes ( ca. 5 cm. doorsnede) vormen. Deegballetjes platdrukken en aardappelmengsel erover verdelen, randen vrijlaten. Deeg om vulling vouwen en tot ballen vormen. Deegballen 5 min. laten rusten, platdrukken en op met bloem bestover werkvlak uitrollen tot pannenkoekjes. Vervolgens in antienaabkapan olie verhitten en pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin bakken.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Kruimige Aardappelen
  • 2 Teenjes Knoflook Geperst
  • 1/2 Rode Peper Fijngehakt
  • 1 Theelepel Gemalen Komijn
  • 500 Gram Zelfrijzend Bakmeel
  • Bloem Om Te Bestuiven
  • 2-3 Eetlepels Zonnebloemolie
Probeer ook eens...