Knoflookbrood

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Knoflookbrood Bereidingwijze

Een ander schaaltje de kruiden mengen met de kaas, goed mengen. Het brood insnijden, ongeveer 10 dikke plakken, niet helemaal insnijden. De snijkanten van het brood besmeren met knoflook olie, bestrooien met het kruiden mengsel. Het brood in aluminiumfolie wikkelen en afbakken in de oven, 10-15 minuten. Onmiddelijk serveren. Om in te vriezen Maar inplaats van het brood te wikkelen in aluminium folie, in plastic wikkelen en invriezen. Om te bereiden, uit plastic folie halen en in aluminim folie afbakken in een voorverwarmde oven op 180 C, 25-30 minuten.

Boodschappenlijstje
  • 1 Grote Baguette
  • 2 Teentjes Knoflook
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • 2 Eetlepels Verse Peterselie
  • 2 Eetlepels Gehakte Tijm
  • 2 Eetlepels Marjorein
  • 1/2 Theelepel Paprika Poeder
  • 2 Eetlepels Parmezaanse Kaas
Probeer ook eens...