Roergebakken Spitskool

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Roerbakken

Roergebakken Spitskool Bereidingwijze

Snijd de spitskool in repen. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd met een scherp mes de tomaten kruislings in, leg ze kort in heet water en ontvel ze. Snijd de tomaten in partjes. Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan en roerbak hierin de kool en paprika ongeveer 5 minuten. Voeg de stukken tomaat de laatste 2 minuten toe. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en serveer. Lekker met gehaktballen en noedels.

Boodschappenlijstje
  • Spitskool
  • Groene Paprika
  • 4 Vleestomaten
  • Blue Band Vloeibaar
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...