Perentaart Met Walnoten

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Gebak

Perentaart Met Walnoten Bereidingwijze

Verwarm de oven voor tot 175 °C. Vet een springvorm van ca. 20 cm doorsnede in met Becel Voor koken, (roer)bakken en braden. Bereiding Hak de walnoten fijn. Kneed deze met de bloem, poedersuiker, Becel Dieet en specerijen tot een kruimeldeeg (voeg eventueel 1 eetlepel water toe). Druk het deeg uit in de ingevette springvorm. Schil de peren, snijd ze in plakjes en leg ze op het deeg. Bak de taart in het midden van de oven in 50 minuten gaar en goudbruin. Besmeer de nog warme taart met gezeefde abrikozenjam voor een fraaie glans.

Boodschappenlijstje
  • Becel Voor Koken, (roer)bakken En Braden
  • 30 Gr Walnoten
  • 70 Gr Bloem
  • 50 Gr Poedersuiker
  • 60 Gr Becel Dieet Olie
  • Folie, Kaneel
  • 2 Peren
  • 1 El Abrikozenjam
Probeer ook eens...