Minestrone-vissoep
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeBereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 dl water extra. Voeg, zodra de soep kookt, de groenten en de macaroni toe en kook die 6-8 minuten mee. Snijd intussen de vis in stukjes van 2-3 cm. Roer de stukjes vis door de soep en laat ze zachtjes in 4-5 minuten gaar worden. Roer de room door de soep en breng haar op smaak met zout en peper. Geef de kaas en het stokbrood erbij.
- 1 Pakje Minestronesoep (voor 1 Liter)
- 250 Gram Gesneden Soepgroenten
- 75 Gram Elleboogjesmacaroni
- 250 Gram Kabeljauwfilet
- 0.5 Dl Room
- Zout En Versgemalen Peper
- 50 Gram Geraspte Kaas
- Stokbrood