IJs/honing Tompouce Met Walnoten
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de plakken bladerdeeg in vieren. Leg de 16 vierkantjes op een stuk bakpapier op een ovenplaat. Prik ze in met een vork en besprenkel ze met 2 eetlepels honing. Bak ze in 15-20 minuten gaar en goudbruin. Laat ze even afkoelen. Snijd de druiven doormidden en schep de munt erdoorheen. Leg op ieder bord een vierkantje bladerdeeg, schep er een flinke bol vanille-ijs op en bedek die met een bladerdeegvierkantje. Bestrooi de bladerdeegtorentjes met de walnoten en de poedersuiker en druppel de rest van de honing eroverheen. Garneer het bord met het druivenmuntmengsel en serveer direct.
- 4 Plakjes Bladerdeeg, Ontdooid
- 4 Eetlepels Honing, Schenkbaar
- 100 Gram Pitloze Groene Druiven
- 100 Eetlepel Verse Muntblaadjes, In Dunne Reepjes
- 1 Liter Vanilleijs
- 1 Zakje Gepelde Walnoten, Grofgehakt (55 Gram)
- Poedersuiker