Pastasalade Met Krokante Spekjes

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta

Pastasalade Met Krokante Spekjes   Bereidingwijze

Kook de pasta al denté volgens gebruiksaanwijzing, laat de erwtjes zo'n 3 minuutjes meekoken, giet af en spoel koud. Snijd de zwoerd van het spek en snij het spek in reepjes, bak zonder vet krokant in antikleefpan laat de lente-uitjes even meebakken, laat afkoelen op keukenpapier. Meng de yoghurt met de slasaus in een ruime slakom en meng er vervolgens het spekmengsel onder, voeg ook de pasta en erwtjes toe, meng voorzichtig en laat even rusten op een koele plaats. Ontpit de tomaten en snij deze in stukjes, snijd de worst in dunne plakjes. Meng tenslotte alles onder elkaar, verdeel over de borden en serveer.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gr Farfalle Pasta (vlindertjes)
  • 2 Plakken Vers Ongezouten Spek
  • Poolse Worst
  • 2 Tomaten
  • 4 Lente-uitjes, In Schuine Stukjes Gesneden
  • 100 Gr Doperwtjes (diepvries Of Vers)
  • 150 Gr Yoghurt Natuur
  • 100 Ml Slasaus
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...