Speculaas

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Walter Stokkentreeff » Type: Meer van het type: Gebak

Speculaas Bereidingwijze

1. Oven voorverwarmen op 175C. 2. Roer of mix alle speculoos ingrediënten goed door mekaar tot een samenhangend koekjesdeeg. 3. Rol het koekjes deeg tot een ril van 5 tot 6 cm dik. 4. Laat uw speculaas deeg 1 nacht in de koelkast rusten (het zelf koekjes bakken geheim…). 5. Het blijft makkelijk als u het deeg in fijne schijfjes snijdt. U kan het deeg ook uitrollen en figuurtjes uitsteken. Of u kan het deeg open strijken op houten speculaas vormen. 6. Leg de koekjes op een beboterd bakblik. 7. Speculaas bakken gedurende 10 tot 25 minuten: naargelang hoe hard u uw speculaas koekjes wil.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gram Zelfrijzende Bloem
  • 125 Gam Echte Boter
  • 250 Gram Bruine Suiker
  • 1 Ei
  • Een Flink Snuifje Kaneel
Probeer ook eens...