Gebakken Mosselen Met Lenteui

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Gebakken Mosselen Met Lenteui Bereidingwijze

Was de komkommer en snij met een kaasschaaf in de lengte in plakken. Doe de azijn met de olijfolie, de honing, mosterd, peper en zout in een kom en klop het door elkaar tot een dressing. Maak de plakken komkommer aan met met de dressing. Bestrooi de mosselen met peper en zout en wentel ze door de bloem(in een zeefje). Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de mosselen op hoog vuur krokant. Was en snij de lente ui en voeg een de gebakken mosselen toe. Bak nog even door. Verdeel komkommersalade over de borden, schep in iedere salade een eetlepel Boursin verdeel daarna de mosselen over de borden. Garneer met halve cherry tomaatjes.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gram Gekookte, Gepelde Mosselen
  • 4 Eetlepels Bloem
  • Peper En Zout
  • 2 Eetlepels Zonnebloemolie
  • 1 Komkommer
  • 2 Eetlepels Witte Wijnazijn
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • 1 Theelepel Honing
  • 1 Theelepel Mosterd
  • 2 Stengels Lente Ui
  • 4 Eetlepels Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
  • 10 Cherry Tomaatjes
Probeer ook eens...