Entrecote Met Remouladesaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Entrecote Met Remouladesaus Bereidingwijze

1. Kook de eieren gedurende 10 minuten en hak de augurken. Laat vervolgens de kappertjes uitdruipen en maak ze fijn met een vork. 2. Laat de eieren in koud water schrikken, pel ze en hak ze fijn. Doe de gehakte eieren in een kom en doe hier de mayonaise, de kappertjes, gehakte augurk, gehakte kruiden en koffieroom bij en roer het tot een gladde saus. 3. Doe aan beide kanten van de entrecotes olie en grill ze 4-6 minuten aan beide kanten op de barbeque. Een beetje zout en peper over de entrecotes. 4. Dien de saus er apart bij op.

Boodschappenlijstje
  • 2 Eieren
  • 3 Zure Augurken
  • 1 Klein Potje Kappertjes
  • 1 Kopje Mayonaise
  • 1 Kopje Verse Gehakte Kruiden
  • Kop Koffieroom
  • 4 Entrecotes A 200 Gr
  • 2 Eetlepels Olie
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...