Clubsandwich Met Gerookte Zalm
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Pietje Assen » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeRooster de sneetjes volkorenbrood in een grillpan of in de broodrooster. Bestrijk de sneetjes met de tapenade. Verdeel over 4 sneetjes de plakjes komkommer, de rucola en de stukjes zalm. Sprenkel er wat citroensap over en maal er royaal zwarte peper boven. Leg op twee borden de belegde sneetjes op elkaar en dek de sandwiches af met de laatste sneetjes met de tapenade naar beneden. Snijd de clubsandwiches diagonaal door en steek de helften eventueel vast met satéprikkers.
- 6 Sneetjes Volkorenbrood
- 50-75 G Tapenade Van Gedroogde Tomaatjes
- ź Komkommer, In Dunne Plakjes
- 30 G Rucola
- 200 G Warmgerookte Zalmsteaks, In Stukjes
- Citroensap