Brick Met Tonijn En Tomaat
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 20 min 1. Laat de tonijn uitlekken. Pel de tomaten, snij ze in stukjes. Pel de ui, snij hem in ringen. Vermeng met de tuinkruiden en breng op smaak met peper en zout. 2. Verdeel het mengsel over de brickvellen. Vouw ze stevig toe, zoals flappen. Druk de randjes van het deeg goed aan, las ze eventueel met een beetje olijfolie. 3. Bestrijk de paketjes rondom lichtjes met olijfolie. Leg ze op bakpapier op de bakplaat, de naad naar onderen. 4. Bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven, op 175° C. 5. Serveer met een frisse groene salade.
- 4 Grote Vellen Brickdeeg
- Olijfolie
- 1 Blikje Tonijn In Eigen Nat
- 2 Tomaten
- Ui
- 1 Eetlepel Gehakte Peterselie
- 1 Theelepel Gehakte Dille
- Peper En Zout