Amuse - Gevulde Kerstomaatjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de kerstomaatjes open langs de bolle kant, zodat ze beter blijven liggen op het lepeltje of schotel. Hol ze voorzichtig uit, bestrooi de binnenkant met wat zout en laat omgekeerd uitlekken. Maak ondertussen de vulling: Meng het paneermeel met de geraspte kaas, bieslook en de sjalot en vul hiermee de tomaatjes. Laat ze gedurende 5 à 10 minuten verwarmen in een hete oven (180°). Leg op elk lepeltje een plukje preischeuten en schik hierop de warme tomaatjes, serveer onmiddellijk
- Verse Kerstomaatjes
- Geraspte Oude Kaas
- Paneermeel
- Sjalot, Zeer Fijngesnipperd
- Preischeuten
- Fijngesnipperde Bieslook