Pompoensoufflé
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeLaat de ui in de Solo stoven en voeg er het pompoenvlees bij. Dek af en laat op een zacht vuur garen. Mix glad en voeg de melk en de bloem toe. Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat. Laat indikken tot een gladde saus. Splits de eieren en klop de eiwitten stevig op. Roer de dooiers bij de pompoenbereiding en breng deze verder op smaak met de kaas. Spatel er de eiwitten voorzichtig onder. Smeer 4 vormpjes in met Solo en verdeel er de bereiding over. Schuif ze gedurende 25 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.
- 50 Gr Solo
- Solo Voor De Vormpjes
- 2 El Bloem
- 1 Dl Melk
- Zout En Peper
- Nootmuskaat
- 2 Uien
- 300 Gr Pompoen Vlees
- 80 Gr Parmezaanse Kaas Geraspt