Oosterse Stoofpot

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Oosterse Stoofpot Bereidingwijze

Snijd het rundvlees in dobbelstenen. Snijd de uien in parten en hak de knoflook. Verhit de margarine en bak het vlees al omscheppend bruin met de uien en knoflook. Blus af met 250 ml water en voeg de tomatenblokjes, de ketjap manis en de pindakaas toe. Roer alles goed door. Laat dit op een laag vuur met gesloten deksel ongeveer 1,5 uur stoven. Voeg, als het vlees bijna gaar is, de inhoud van het zakje Knorr Mix, 250 ml water en het groentepakket toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat alles nog 15 minuten zachtjes stoven. Garneer met de lente-ui, de eieren in parten en de seroendeng.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gr Rundvlees
  • 2 Uien
  • 2 Knoflookteentjes
  • 25 Gr Margarine
  • 1 Blik Tomatenblokjes (ca. 400 G)
  • 3 El Ketjap Manis
  • 5 El Pindakaas
  • 1 Chinees Groentepakket (400 G)
  • 1 Zakje Knorr Mix Voor Stoofpotje
  • 2 El Gehakte Lente-uitjes, Om Te Garneren
  • 2 Hardgekookte Eieren, Om Te Garneren
  • 2 El Seroendeng, Om Te Garneren
Probeer ook eens...