Gevulde Tomaten Met Garnalen
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd het topje van de tomaten en hou opzij, hol ze voorzichtig uit en spoel onder koud water. Kruid de binnenkant van de tomaten met een weinig zout en hou, samen met de "dekseltjes" opzij in de koelkast. Snijd de komkommer in dunne linten (groenteschaaf) en zet in koud water. Snijd ook het witloof, de appel, kerstomaatjes en lente uitjes in reepjes. Meng dit alles met de rest: preischeuten, radijsjes, basilicum en de witte druiven. Voeg ook de peterselie en selder toe. Neem vier mooie bladeren van de Romeinse sla, rol de komkommerlinten op tot een kokertje en hou vast met een prikker. Schik (op het bord) in élke koker een slablad en vul vervolgens op met de groenten en fruitsalade. Vul nu ook de tomaten op met het garnaalrivierkreeften mengsel en dek af met het "topje", dresseer naast de komkommer. Schik er wat verse vinaigrette naar keuze bij en serveer, lekker met frietjes.
- 4 Grote Vleestomaten
- 350 Gr Grijze Garnalen
- 125 Gr Rivierkreeftenvlees
- 1 El Verse Peterselie
- 1 El Selderijblaadjes, Fijngesnipperd
- 1 Mooie Verse Komkommer
- Dikke Stronk Witlof
- Appel
- Handvol Witte Druiven
- Handvol Kerstomaatjes
- Preischeuten
- 3 Lenteuitjes
- Basilicum
- 10 Radijsjes, Fijn Geraspt
- Romeinse Sla
- Peper En Zout