Knoflooktoast Met Champignons

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Knoflooktoast Met Champignons Bereidingwijze

Veeg de grotchampignons schoon. Snijd een plakje van het steeltje en halveer ze. Snijd de grote exemplaren in kwarten. Kneus de peperkorrels in een vijzel. Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de champignons 5 minuten; zorg dat ze een stevige beet houden. Wrijf het brood aan beide kanten in met de resterende olie. Rooster het brood in een droge koekenpan krokant. Halveer de knoflookteen en wrijf de toast in met het snijvlak. Schep de peterselie, gekneusde peper en zout naar smaak door de champignons en schep op de knoflooktoast.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gr Grotchampignons
  • Halve Tl Zwarte Peperkorrels
  • 4 El Olijfolie
  • 2 El Platte Peterselie
  • 4 Dikke Zuurdesembrood
  • Knoflookteentje
  • Zout
Probeer ook eens...