Spiesje Van Sint-jacobsvrucht & Scampi
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzePel de scampi's en ontdoe ze van het darmkanaaltje. Steek afwisselend: (4) sint-jacobsvruchten en (2) scampi's aan een spiesje, kruid met peper & zout. Laat wat olie heet worden in een antikleefpan en bak hierin de spiesjes anderhalve minuut aan elke zijde. Dreseer wat gemengde sla op elk bord en bedruppel łet xeresazijn naar smaak, leg hierop een sint-jacobs & scampispies. Werk af met wat vers gesneden partjes citroen en kerstomaatjes. Serveer met mini broodjes of stokbrood.
- 16 Sint-jacobsvruchten
- 8 Grote Scampi's
- Verse Gemengde Sla (naar Keuze)
- Wat Verse Gesneden Partjes Citroen & Kerstomaat
- Xeresazijn, Naar Keuze
- Olijfolie
- Peper En Zout