Amuse - Sushi's Van Spinazie

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Amuse - Sushi's Van Spinazie Bereidingwijze

Meng het sap van het mandarijntje met de sojasaus en marineer hierin de gerookte zalm zo'n 30 minuten. Laat de vis goed uitlekken en snij deze in smalle reepjes (3 cm). Schik hierop een spinazieblaadje en wat tarwe of quinoa, rol mooi op tot een sushi en dresseer op een hapjeslepel. Strooi nog wat tarwe en werk af met wat verse koriander en/of luzernescheuten. Serveer fris.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gr Gerookte Roze Zalm
  • Het Sap Van 1 Mandarijntje
  • 1 El Sojasaus
  • Enkele Verse Spinazieblaadjes
  • Voorgekookte Tarwe Of Quinoa
  • Verse Koriander Of Luzernekiemen Voor Afwerking
Probeer ook eens...